SmakarSomSocker

Alla inlägg den 18 januari 2012

Av Emelie Carlsson - 18 januari 2012 07:40

Igår hade jag nog den mest underbara dagen på myyycket länge!!! Jag och älsklingen gick upp i tid (?), och gjorde sedan oss i ordning för promenix med hundarna. Min hund Sessan, och även Alexs 2 hundar. Sedan bestod dagen bara av nöjen! Tror klockan hann bli 12, innan vi va påväg mot Gekås! Där blev den en hyfsat snabb shopping tur, men dock nyttig! Fick med oss saker hem som vi FAKTISKT behövde! Tror inte att det slank med en endaste pryl, som vi inte skulle ha egentligen. Blev en hel del hundgrejer, däribland ett flexikoppel till Sessan. Så nu ska nog promenaderna bli lite mer avslappnande när hon kan springa mer fritt, utan att behöva vara lös!... Men tillbaka till shoppingen. Jo, sen var det ju så att vi var inne på NetonNet en snabbis oxå. Där blev vi en espressomaskin rikare! Dessutom en röd, som kommer passa utmärkt i den nya lägenheten.

   Efter Gekås blev det en visit till min älskade mamma<3. Åkte dit för att fota underredet på bilen. Men slutade med att vi även satt och fikade bullar och snackade skit <3.... eller rättare sagt, JAG åt bullarna helt själv :P. MUMS! HaHaHA!

   Väl hemkommna så blev det en stunds slappande framför teven. Klockan var nu runt 17, och vi väntade på att klockan skulle närma sig 19. Björn hade bokat bord på Harrys åt oss, och vi skulle nu gå på vår "första" riktiga date! Vi åt jätte god mat, både förrätt, varmrätt och efterrätt! Och jag blev sååå mätt! Rullade hem... och det första jag gjorde när jag kom hem igen, va att byta om till mjukis kläder och slänga mig på soffan...

   Resten av kvällen bestod av film, massage och bara massa MYS <3... Och JA... det var JAG som fick massage <3...

   Så man kan sammanfatta dagen som helt underbar! Jag har inte kännt mig så här uppskattad och älskad på länge! Skulle kunna spela om gårdagen, om och om igen!... dock skulle nog plånboken bli tom ganska snabbt ;). HiHiHi!


Nu är klockan 07.59, vilket betyder att jag ska göra mig färdig för jobbet! Måste väcka upp min älsk oxå, för han ska få köra dit mig. Har tre dagars jobb framför mig, men sen är jag ledig till helgen! Då blir det ut och jaga med Björns pappa! Looking forward to it! :)


Godmorgon på er! Och ha en underbar onsdag!

<3<3<3

Ovido - Quiz & Flashcards